Kleding wisselt en is afhankelijk van het weer, maar iets dat iedereen elke dag draagt zijn sokken. Je kunt er geen genoeg van hebben, want ze verdwijnen ook zomaar ineens weer. Je hebt ze in alle soorten en maten en er is dus voor ieder wat wils. Welke sokken goed bij jou passen ligt aan waar je ze naartoe aan wilt trekken en welke schoenen je dan aan hebt. Ook speelt smaak natuurlijk een grote rol. Waar de ene gaat voor sneakersokken in zijn nette schoenen, vindt de ander gekleurde sokken met een leuk printje toch net wat leuker staan.

Eenzame sokken

Iedereen kent het wel. Je gooit een aantal paar sokken in de was en als je dan na het wassen paren probeert te maken kom je ineens een sok te kort. Je kan nog even een kijkje nemen in de bijkeuken of bij de wasmachine of de sok niet per ongeluk op de grond is gevallen, maar waarschijnlijk is hij gewoon kwijt. Waar de sok is? Geen idee. Wat je kan doen om te voorkomen dat je elke keer de eenzame sok weg moet gooien is meerdere paren sokken kopen van één kleur en één soort. Zo kan je de eenling blijven dragen en als er nog een sok verdwijnt heb je weer een even aantal. Ook waszakjes kunnen de oplossing zijn, maar dit kost veel tijd.

Het ideale cadeau

Sokken zijn het perfecte leuke maar toch praktische cadeau. Je hebt er nooit genoeg van, dus ze krijgen is altijd voordelig. Het leuke aan het geven van sokken is dat je helemaal zelf kan kiezen wat voor soort. Houdt de jarige van voetbal dan geef je voetbalsokken. Heeft je man met kerst eigenlijk al een tijdje nieuwe sneakersokken nodig dan geef je ze gewoon cadeau. En naast de standaard opties kan je ook nog kiezen voor een leuk printje in een gezellig kleur. 

Finishing touch

Vaak zijn sokken iets waar mensen niet te lang bij stilstaan. Als je lage schoenen hebt kies je misschien voor sneakersokken en als je een pantalon aandoet doe je er nette sokken onder. Toch kunnen sokken ook de finishing touch zijn van je outfit. Door net dat leuke printje van die sok onder je broek uit te laten komen heb je toch een kleurtje in je anders misschien grijze outfit. Of denk bijvoorbeeld aan merken zoals Tommy Hilfiger sokken. Hoge paren voor onder je sportoutfit en misschien zelfs wel kniekousen voor onder bijvoorbeeld gala kleding.